Antena Căutare

Ilona, una dintre "cele mai mari vedete" de la X Factor. S-a distrat și i-a distrat pe toți în culise

Ilona Brezoianu este un adevărat personaj în culisele X Factor.

Ilona, extra factor, în culisele ediției 8, X Factor
Ilona Brezoianu este un adevărat personaj în culisele X Factor. | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

De această dată, surpriză, Ilona nu a mai stat de vorbă cu concurenții în culisele emisiunii X Factor, așa cum a făcut-o până acum. A vrut să fie "cea mai mare vedetă" și a pus în scenă un moment memorabil.

Pentru că de ceva timp, Ilona a spus în fața camerelor că vrea să fie și ea la masa juriului, nu a mai stat pe gânduri și s-a aranjat, s-a îmbrăcat ca o adevărată divă, s-a coafat și și-a făcut intrarea ca o vedetă. A venit cu mașina pe platourile de filmare și a cerut cu insistență să facă și ea parte din juriu.

Citește și: Iulian Canaf și Kalon Rae, întâlnire cu Ilona Brezoianu la eXtra Factor. “Hai că i-am încălzit, i-am făcut de carnaval”

Chiar dacă totul a fost un moment pus în scenă doar pentru amuzamentul telespectatorilor, Ilona și-a intrat bine în rol. A intrat în cabina Loredanei, a lui Florin Ristei și a încercat să se pună bine cu fiecare dintre ei, poate, poate își va atinge scopul.

Ca o adevărată divă, Ilona a așteptat cu nerăbdare să fie chemată la masa juriului, dar nu s-a întâmplat. Dezamăgită, actrița a plecat tot cu mașina și întreg staff-ul ei, dar a promis că va reveni și a spus că îi iubește pe toți cei care o cunosc.



Ilona Brezoianu pune în fiecare săptămână în scenă câte un moment amuzant pentru Extra Factor. Actrița este sarea și piperul din culisele emisiunii X Factor și mereu reușește să le aducă celor prezenți zâmbetul pe buze.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

David Adrian Ștefan, cel mai mic concurent de anul acesta, și o americancă de 46 de ani, și-au găsit drumul direct către...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x