Antena Căutare

Imagini cu fetița lui Nadir, în exclusivitate! Fostul concurent „X Factor” este în al nouălea cer de bucurie! FOTO

Nadir a devenit tată în urmă cu câteva zile și a păstrat ascunsă identitatea mamei până acum. Raluca Dumitru a dezvăluit la ”Star Matinal” o fotografie în exclusivitate cu fetița artistului.

Nadir a devenit tată în urmă cu câteva zile și a păstrat ascunsă identitatea mamei până acum. Raluca Dumitru a dezvăluit la ”Star Matinal” o fotografie în exclusivitate cu fetița artistului.

Deși fostul concurent „X Factor”a dat de înțeles că a fost o întâmplare și nu un eveniment pe care l-a planificat, nașterea micuței i-a adus multă bucurie!

”Am devenit tată, nu știu cum, s-a întâmplat. Viața mea privată este viața mea privată, viața publică o știe toată lumea. Are 50 de cm, o să fie o lungană, mănâncă mult, ca tatăl ei, merg să o vizitez. Încă nu realizez”, a spus Nadir pentru ”Star magazin” zilele trecute.


Nadir Tamuz, în vârstă de 27 de ani, este un cântăreţ de origine libaneză, care a devenit celebru după ce a participat la competiţia muzicală "X-Factor", de la Antena 1. Artistul a reuşit să-i cucerească repede pe români cu melodiile sale orientale. Astăzi a devenit tată pentru prima oară.

NU RATA VINERI, 9 SEPTEMBRIE, DE LA 20:30, PREMIERA NOULUI SEZON X FACTOR, DOAR LA ANTENA 1!

Carla's Dreams are piesă nouă! "Imperfect" tocmai a fost lansată, iar fanii deja o consideră hit. "Trăiri... Vineri, 9 septembrie, de la 20.30, imediat după Observator, începe noul sezon „X Factor”. La filmările „X Factor”, Hori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x