Antena Căutare

La doar 14 ani, Miruna Pînzaru a uimit juriul "X Factor" cu vocea și frumusețea ei. Însă uite cum arăta, în urmă cu aproape trei ani, când participa la Next Star. O mai recunoști?! Greu de spus

Deşi nu a trecut de Duelurile de vinerea trecută, Miruna Pînzaru este una dintre cele mai frumoase apariţii de la X Factor. O voce lucrată şi un chip de păpuşă. Carla-s Dreams şi-a ales concurentele pe sprânceană.

Deşi nu a trecut de Duelurile de vinerea trecută, Miruna Pînzaru este una dintre cele mai frumoase apariţii de la X Factor. O voce lucrată şi un chip de păpuşă. Carla's Dreams şi-a ales concurentele pe sprânceană.

Pentru Miruna, show-ul de la Antena 1 nu a reprezentat prima experienţă televizată, de acest fel. În urmă cu aproape trei ani, participa la Next Star şi era doar o copilă. Dar se pare că trecerea timpului îşi pune amprenta.

De la fetiţa gingaşă, Miruna a devenit o adevărată domnişoară, care s-a prezentat extrem de încrezătoare în audiţiile "X Factor", iar în Dueluri era ferm convinsă că va câştiga. Insă, de data aceasta, norocul nu a stat de partea ei. Olga Verbitchi, adversara ei, a ieşit învingătoare, mergând în Galele Live.

Cu siguranța, va avea avea un viitor strălucit în lumea muzicală. Are tot ce-i trebuie! Dacă nu ne credeți, urmăriți galeria foto de mai sus!

Finaliștii Galelor LIVE „X Factor”, în concerte alături de mentorii lor... Concurenții „X Factor” au parte de transformări uluitoare pentru Galele LIVE. Răzvan și Dani le-au luat telefoanele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x