Antena Căutare

Lacrimile l-au făcut mai puternic! Cezar Dometi, băiatul neobișnuit de vesel a făcut o nouă victimă în această seară!

Toți cei care l-au cunoscut spun despre el că un tip special, neobișnuit. Așa este și vocea pe care o posedă Cezar Dometi și care i-a oferit șansa de a prinde unul dintre scaunele care asigură participarea în Galele Live

Toți cei care l-au cunoscut spun despre el că un tip special, neobișnuit. Așa este și vocea pe care o posedă Cezar Dometi și care i-a oferit șansa de a prinde unul dintre scaunele care asigură participarea în Galele Live.

Povestea a fost simplă. Bărbatul pe care copilăria infernală l-a învățat să fie un adult incredibil de vesel este și un cântăreț desăvârșit, iar asta a fost remarcat de toți jurații-vedete, care îl văd drept un candidat serios pentru accesul în Galele Live.

De data aceasta Horia a fost de acord cu colegii săi și a luat decizia de a-i oferi unul dintre scaunele din platou. Numai că până la acest moment, toate erau ocupate, iar decizia i-a aparținut lui Brenciu: „Cezar, locul tău este pe scaun, iar locul pe care-l vei ocupa este cel al lui Marco”, a sunat verdictul maestrului.

Un Jamiroquai de România. Radu Hârșulescu nu a reușit să-i dezlipească pe aleșii momentului de pe scaune!... Se schimbă liniile pe scaunele „X factor”! Monica Prodea a cântat perfect și și-a eliminat o adversară redutabilă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x