Antena Căutare

Lavinia Jitaru, concurenta de doar 16 ani care a cucerit juriul "X Factor" cu o melodie interpretată la pian

La doar 16 ani, Lavinia a reușit să impresioneze juriul X Factor cu o prestație pe care Ștefan Bănică Jr. a numit-o “excelentă”!

Galerie
Christina Aguilera - Mercy on Me. Vezi cum cântă Lavinia Jitaru la X Factor

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

La doar câteva luni după ce familia ei a trecut printr-un moment greu când tatăl s-a îmbolnăvit și a fost internat în spital la începutul pandemiei, Lavinia a impresionat pe scena "X Factor", la doar 16 ani.

Ea s-a prezentat la audițiile "X Factor" de la Antena 1 cu familia ei, susținută de părinții ei, foarte fericiți că fiica lor își urmează visul de a ajunge artista.

Lavinia Jitaru, concurenta sezonul 9 "X Factor"

Lavinia Jitaru, concurenta sezonul 9 "X Factor"

Lavinia Jitaru, concurentă în sezonul 9 "X Factor"

În ciuda emoțiilor, concurenta a pășit pe scenă ca o vedetă și a captat instant atenția juriului. La doar 16 ani, Lavinia a dominat scena "X Factor" cu talentul și charisma ce au impresionat juriul, în timp ce a cântat melodia "Mercy on Me", a Christinei Aguilera.

Într-un cuvânt, ai fost excelentă!” a declarat Ștefan Bănică Jr. la doar câteva momente după ce Lavinia și-a încheiat prestația memorabilă. Potrivit juriului "X Factor", tânără are toate atuurile pentru a deveni o cântăreață de succes.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea “X Factor” și vezi prestația spectaculoasă a Laviniei!

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!

Ioana Ardelean, concurenta "X Factor" aplaudată la scenă deschisă. Interpretarea care i-a adus 4 DA... Vlad Erdei și Vlad Moigrădeanu, duetul care a depășit orice așteptare. Jurații "X Factor" s-au bucurat de un m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x