Antena Căutare

Loreen a adus Euphoria pe scena X Factor!

Loreen, marea castigatoare Eurovision 2012, a interpretat celebra melodie "Euphoria", chiar pe scena X Factor, dar si o piesa mai noua, emotionanta: "My Heart".

Galerie
Loreen, pe scena X Factor, cu piesa "Euphoria"

Frumoasa de origine suedeza, Loreen, este special guest star in a doua gala live! Talentata cantareata a venit in Romania si a cantat chiar pe scena X Factor. "Va iubesc!", a spus artista publicului din Romania, dupa ce a interpretat "Euphoria", melodia cu care a castigat Eurovision si care a propulsat-o in topurile muzicale din tara de origine, Suedia. Mai mult, "Euphoria" a fost cea mai cantata anul acesta la preselectiile X Factor!

Care e totusi, secretul tinerei cantarete, care, la 29 de ani se poate mandri cu o cariera de succes? "Secretul e sa iti doresti cu adevarat, sa fii tu insuti, sa nu faci compromisuri si sa faci ceea ce vrei pana la capat!", spune artista.

Artista suedeza a revenit pe scena cu o noua interpretare sensibila si plina de energie in acelasi timp: piesa "My Heart". A starnit aplauze si a cucerit inimile publicului cu vocea sa unica si cu emotia pe care a transmis-o. Apoi, simpaticii Razvan si Dani au invitat-o pe Loreen sa ii urmareasca maine dimineata, cand vor interpreta si ei, in cadrul matinalului, o melodie.

In acest an, Loreen a castigat unul din cele mai prestigioase concursuri muzicale din lume, Eurovision, pentru tara sa natala, Suedia. Piesa "Euphoria" a strans 372 de puncte, la diferenta de aproape 100 de puncte de locul 2.

Pasiunea ei, fara indoiala, e muzica. Dupa succesul de la Eurovision, lansat piesa “My Heart is Refusing Me”, care s-a dovedit a fi un hit imediat. Multi au inceput sa ii compare stilul muzical cu cel R’n’B, foarte gresit de altfel ,spune artista: “Ma inspir din muzica pe care o asculti cand esti in transa. Ascult Bjork, piese de Enya si mai ales, Lisa Gerrard”. “Euphoria” are astfel de influente, fara sa fie menita unei nise de ascultatori. Melodia se afla de saptamani bune in topurile suedeze si acum este nr.1 in preferintele norvegienilor si finlandezilor.

A doua Gala LIVE: 13 finalisti canta despre dragoste si ura. Vezi ce a interpretat fiecare!... START VOT! Voteaza-ti concurentul preferat la 1313! Alti DOI parasesc X Factor asta seara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x