Antena Căutare

Loreen le da vestea cea buna fanilor de pe Facebook : vine ca invitat special la X Factor!

Loreen, castigatoarea Eurovision 2012, vine duminica la X Factor Romania, ca invitat special. Artista a fost incantata de propunerea Antenei 1 si s-a grabit sa-si anunte fanii de pe pagina de Facebook ca urmeaza sa cante in weekend scena unuia dintre cele mai apreciate show-uri din intreaga lume. Telespectatorii o vor putea vedea duminica LIVE, de la 20.30, in cea de-a doua gala X Factor.

Loreen le da vestea cea buna fanilor de pe Facebook : vine ca invitat special la X Factor! Galerie
Loreen, guest special duminica aceasta, la X Factor!

Dupa Alesha Dixon, invitata primei gale live X Factor, o alta interpreta in voga va face show pe scena X Factor. Loreen le da intalnire fanilor din Romania pe 18 noiembrie, la Antena 1. Anuntul oficial a fost postat pe pagina de Facebook a artistei. La cateva minute dupa, postarea ei a atras atentia a peste 400 de fani, care i-au raspuns prin comentarii entuziaste. Cei mai multi i-au urat bun venit in tara noastra si si-au exprimat dorinta de a o vedea intr-un concert in Romania.

Pana cand acest lucru va fi posibil, Antena 1 le ofera posibilitatea fanilor artistei sa vada un miniconcert duminica, in intervalul in care fanii X Factor isi vor vota preferatii. Publicul va decide, inca o data, cine ramane si cine paraseste competitia.

Cei 13 finalisti care au ramas in cursa pentru premiul in valoare de 200.000 de euro vor interpreta duminica melodii cu tema: granita fina dintre dragoste si ura.

Tensiunea creste si intre juratii deveniti mentori. Spiritele s-au incins inca de saptamana trecuta cand Dan Bittman, singurul mentor care are inca toti elevii in competitie, a ales sa salveze trupa mentorata de Delia, in defavorul concurentei lui Cheloo.

Dragoste si ura la X Factor: Va reusi Laurentiu sa imblanzeasca “scorpia” din Bernice?... Asteptarile sunt mari, oboseala se resimte: o membra RED a lesinat la repetitii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x