Antena Căutare

Marcel Roșca nu mai e singur. Alin Oprea a fost talismanul elevului lui Horia Brenciu în Marea Finală X Factor!

O melodie făcută pentru vocea lui. Așa a părut momentul pe care Marcel Roșca l-a reușit alături de una dintre jumătățile trupei „Talisman”

O melodie făcută pentru vocea lui. Așa a părut momentul pe care Marcel Roșca l-a reușit alături de una dintre jumătățile trupei „Talisman”.

Cu siguranță, debutul lui Marcel Roșca în ultimul act al show-ului a trezit multe amintiri pentru mulți dintre spectatori și telespectatori. „Singur” este una dintre cele mai cunoscute balade din istoria muzicii românești, iar modul în care s-a prezentat concurentul lui Brenciu a fost absolut răvășitor.

Nimeni nu a avut ce să-i reproșeze și toată lumea l-a încurajat pe băiatul venit de peste Prut, iar specialistul Alin Oprea a spus cât se poate de clar: „Mulți au încercat să cânte melodia asta, dar Marcel a înțeles perfect ceea ce trebuie să facă”.

Și jurații au fost la unison: „Ești de departe cea mai bună voce din concurs”, a spus Sergiu. „Marcel ai nevoie doar de vocea ta. Ești bun”, a completat Ștefan Bănică.

Ce seară!!! Alex Mladin şi Sore, duet de excepţie în marea finală X Factor. "Love Me Like You Do", într-o vari... MAREA FINALĂ X FACTOR. Ce nu s-a văzut la tv. Horia Brenciu, simte fiecare vers, notă și emoție a concurentului său. Mom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x