Antena Căutare

Moment emoționant pentru Ștefan Bănică jr, la X Factor. Un puști de 14 ani a stârnit nostalgii: ”Mă gândeam la fiu-miu”

La doar 14 ani, un puști din Moreni a reușit să trezească aminitiri în rândul juraților X Factor, în special lui Ștefan Bănică jr.

La doar 14 ani, un puști din Moreni a reușit să trezească aminitiri în rândul juraților X Factor, în special lui Ștefan Bănică jr.

Antonio Pican, care la vârsta de 14 ani este pasionat de vlogging, s-a luat mai întâi la întrecere cu Horia Brenciu, artistul fiind și el interesat de acest domeniu. Încrezător în forțele lui, Antonio a continuat discuția degajat, însă starea i s-a schimbat în scurt timp. La finalul reprezentației, Antonio a cântat ultimele versuri printre lacrimi din cauza emoțiilor, deși melodia era una foarte veselă.

Înduioșat, Ștefan Bănică jr nu s-a putut abține să nu facă o remarcă personală. ”Mă uitam la tine și mă gândeam la fiu-miu, măi, băiatule!”, a declarat juratul X Factor.

Ce părere au avut însă jurații despre interpretarea lui Antonio și dacă puștiul a reușit să îi impresioneze și cu vocea lui, telespectatorii vor afla vineri, de la ora 21.15, pe Antena 1, într-o nouă ediție X Factor.

"Urmăriți o secvență neașteptată din "X Factor". Viața nu este așa ușoară" . Horia Brenciu, filmat f... Cele mai tari momente din cea de-a treia ediţie X FACTOR! Mult talent, piele de găină, momente emoţionante şi… “un nebun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x