Antena Căutare

Moment fierbinte pe scena X Factor. Alex, dentistul HOT, le-a oferit juraților un număr de striptease în toată regula! Va apărea la "Insula iubirii"?

Popovici Ioan Alexandru are 21 ani şi este din Iaşi, a venit la X Factor să câştige marele premiu. Hotărât, nu glumă, a venit să facă impresie.

Popovici Ioan Alexandru are 21 ani şi este din Iaşi, a venit la X Factor să câştige marele premiu. Hotărât, nu glumă, a venit să facă impresie.

În prima gală din sezonul6 "X Factor", tânărul a interpretat melodia lui Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars... spre deliciul privitoarelor? De ce? Ei bine, veți vedea, dar nu înainte de a face cunoștință cu sexy solistul nostru.

Alex, student la tehnică dentară, a renunțat la haine și, cu mișcări languroase, a dansat provocator la bustul gol. Și se pare că momentul lui nu a trecut neobservat de ochii atenți și examinatori ai Deliei.

Relaxata si placut surprinsa de masculul sexy din fata ei, si-a pus linistita picioarele pe birou și, cu o privire parca hipnotizată, a inceput sa fredoneze câteva versuri… suuugestive ale piesei ”Uptown Funk”.

Iar reacția lui Horia Brenciu a fost pe măsură. Prins de eufooria momentului, simpaticul jurat l-a întrebat pe Alex de ce nu merge la „Tempation Island – Insula iubirii”. Numai că la răspunsul lui chiar nu s-ar fi așteptat. Se lasă cu propuneri… indecente?

„Numai dacă veniți și dumneavoastră”, i-a spus concurentul. Jurizarea lui Horia pentru acest moment va rămâne în istoria show-lui „X Factor”.

Cu vocea, talentul și show-ul pe care l-a făcut, juriul a decis că merită să se califice în următoarea etapă X Factor. "Magic Mike de România" merge mai departe, continuând să viseze la marea finală! A primit 3 de DA!

"Chiar ai fost o surpriză, măi fată, mă!" Oaie Sara Paula, cea mai bună interpretare a piesei "Da, mamă!&... A pășit pe scena X Factor, fără gânduri mari, și ne-a lăsat mască! Interpretarea de excepție cu care Radu a ridicat juri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x