Antena Căutare

N-a avut timp să plece în vacanță anul acesta, dar acum, NADIR se pregătește pentru o destinație exotică! AFLĂ UNDE!

Melodiile sale au răsunat toată vara la radio, pe plajă și în cluburi, așadar, Nadir a lucrat fără oprire de la începutul anului și nu a avut timp pentru vacanță.

Melodiile sale au răsunat toată vara la radio, pe plajă și în cluburi, așadar, Nadir a lucrat fără oprire de la începutul anului și nu a avut timp pentru vacanță.

Însă, fostul concurent X Factor știe că are nevoie și de odihnă, așa că și-a făcut planuri pentru vacanța „cu întârziere”. Chiar dacă vara aproape s-a sfârșit, acest lucru nu contează pentru Nadir, căci artistul a ales ca destinație Thailanda, un loc minunat unde, cu siguranță, se va distra de minune. Nadir a vorbit la Antena Stars despre planurile lui de vacanță și va merge acolo cu o gașcă mare de prieteni.

Nu uita - din toamnă, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4‪#‎xFactor5#xFactorRo.

Nadir, "Regele Leu". Artistul ascunde un secret INTIM, nevăzut de multă lume... Delia face dezvăluiri INEDITE! Iată ce meserie ar fi avut vedeta în altă viață!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x