Antena Căutare

Nu știai asta despre UDDI! Ce drum ar fi ales finalistul X Factor dacă nu ar fi devenit cântăreț

Nu foarte mulți îl cunosc pe omul Dragoş Udilă, cel din spatele artistului UDDI, aşa că am căutat să aflăm o parte din povestea lui şi drumul spre succes. X-Factor a fost rampa de lansare pentru UDDI. În ciuda faptului că nu a ajuns printre finalişti, a devenit un nume cunoscut în industria muzicală românească şi asta într-un timp foarte scurt. Dragoş ne spune că succesul lui se datorează atitudinii sale, pe care nu ar ipoteca-o pentru nimic în lume

Nu știai asta despre UDDI! Ce drum ar fi ales finalistul X Factor dacă nu ar fi devenit cântăreț
| Facebook

Nu foarte mulți îl cunosc pe omul Dragoş Udilă, cel din spatele artistului UDDI, aşa că am căutat să aflăm o parte din povestea lui şi drumul spre succes. X-Factor a fost rampa de lansare pentru UDDI. În ciuda faptului că nu a ajuns printre finalişti, a devenit un nume cunoscut în industria muzicală românească şi asta într-un timp foarte scurt. Dragoş ne spune că succesul lui se datorează atitudinii sale, pe care nu ar ipoteca-o pentru nimic în lume.

Dacă tot am vorbit cu el despre concursurile de talente, l-am întrebat ce se întâmplă cu marii câştigători, care dispar într-un con de umbră sau continuă să cânte coveruri, în loc să investească premiul material în piese proprii şi în promovare.

„Nu prea ştiu exact ce se întâmplă acolo sus. Într-adevăr ceva e putred la mijloc, dar cred că dacă vrei cu adevărat şi vrei ceea ce trebuie, atunci s-ar putea să ajungi în top”, spune Dragoş Udilă.

Cât despre viitorii concurenţi X-Factor, UDDI i-a sfătuit următorul lucru: „Nu mai mergeţi să impresionaţi, mergeţi să cuceriţi!”

Îl puteți imagina pe Dragoş Udilă făcând altceva în afară de muzică? Ei bine, el spune că dacă nu ar fi lucrat în domeniul muzical, ar fi fost pastor. Cântărețul are o mare înclinaţie către religie şi spiritualitate, considerând că fără ajutorul lui Dumnezeu nu ar fi ajuns unde este astăzi. O altă pasiune a lui UDDI este istoria, în special „căutarea adevărului”.

Citește aici continuarea articolului!

Schimbare spectaculoasă de look pentru Nicoleta Nucă! Primele imagini cu noua coafură a fostei concurente de la X Factor... Delia va cânta în deschiderea concertului pe care Robbie Williams îl va susține la București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x