Antena Căutare

Olga Verbițchi, mărturisiri emoționante despre omul căruia îi datorează succesul: "Carla's Dreams m-a învățat că dacă nu crezi în tine, nimeni nu va crede"

A câştigat X Factor, a cucerit publicul şi îşi urmează drumul său în muzică mai departe, fiind în fiecare zi recunoscătoare pentru tot ceea ce viaţa i-a oferit. Iar mentorul sau este unul dintre oamenii cărora le datorează o parte din succesul ei.

A câştigat X Factor, a cucerit publicul şi îşi urmează drumul său în muzică mai departe, fiind în fiecare zi recunoscătoare pentru tot ceea ce viaţa i-a oferit. Iar mentorul sau este unul dintre oamenii cărora le datorează o parte din succesul ei.

"Pentru mine a fost o onoare să lucrez cu Carla’s Dreams. Sper că vom colabora în viitor și vom rămâne în continuare în aceeași relație: foarte bună!

El m-a invățat cel mai important lucru: și anume că trebuie să am mereu încredere în mine! Asta contează foarte mult! Dacă nu crezi în tine, nimeni nu va crede!", a mărturisit Olga într-un interviu pentru ea.md.

Imagini SENZAȚIONALE din apartamentul de lux al Deliei! Frumoasa blondă le-a arătat fanilor cum se răsfață!... O fostă concurentă de la ”X Factor” va participa la Eurovision 2017. S-a clasat pe primul loc, în urma voturilor exprim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x