Antena Căutare

„Ai aur în gât, una dintre cele mai bune voci pe care le-am ascultat”! Prima dragoste a Deliei l-a cucerit pe Ștefan Bănică

Fără să vrea, cel mai pașnic și bine dispus rocker pe care l-am văzut vreodată a stârnit discuții aprinse în juriu. „De vină” a fost chiar trecutul său și vocea care l-a cucerit pe Ștefan Bănică!

Fără să vrea, cel mai pașnic și bine dispus rocker pe care l-am văzut vreodată a stârnit discuții aprinse în juriu. „De vină” a fost, culmea, chiar trecutul său!

Să vă explicăm. Omul care „își trăiește viața rock'n'roll”, Ovidiu Anton, cel care cânta melodii „de-ale lui Iordăchioaie” la șase ani, se cunoaște cu Delia. Amândoi au făcut parte din cercul Armonia, la Palatul Copiilor. Acum e bărbat însurat și nu și-a mai văzut prietena de mulți ani, așa că revederea a fost cu peripeții.

Când a pășit pe scenă, Delia l-a îmbrățișat și a întrebat zâmbind: „De ce eram leșinată după tine?”. Răspunsul a venit natural de la Ovidiu, emoționat de cum a pus problema frumoasa noastră jurată: „Aveam plete, cântam la chitară Bon Jovi”. Se pare că pletele au dispărut dar nu și pasiunea lui pentru Bon Jovi și amintirile Deliei: „A fost, oarecum, prima mea dragoste”.

Sătul de afirmațiile colegei sale, Horia Brenciu l-a „invitat” să cânte. Piesa „Always”, a lui Bon Jovi, i-a venit mănușă - publicul s-a ridicat în picioare, Deliei i-au dat lacrimile iar Ștefan a trăit ritmul rock odată cu participantul.

„Ai aur în gât, ești una dintre cele mai bune voci pe care le-am ascultat. Ești voce rock iar eu am nevoie de o voce rock. Bravo, tată!”, a exclamat Bănică, secondat de colega sa Delia care îi știa de mică potențialul.

Numai Horia Brenciu nu s-a lăsat impresionat de prezența lui Ovidiu. Ferm convins că a venit sigur că o să câștige din cauza trecutului său, juratul l-a analizat dur, concluzionând că are voce dar nu și emoție.

Chiar și așa, verdictul său negativ nu a influențat juriul iar concurentul cu factorul rock a trecut mai departe!

Irina Ionescu, diamantul lui Brenciu: „Meriți mai mult decât un vot, meriți să mă ridic în picioare ori de câte ori cânț... O apariţie SPECTACULOASĂ! Evghenia Burnusuz este Crăiasa Zăpezilor de la X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x