Antena Căutare

Prima trupa dance din Romania, Class, live pe scena X Factor

Class, prima trupa dance din Romania, a facut show in direct, pe scena X Factor cu doua dintre hit-urile sale.

Galerie
Class - "Adu-i doina" si "Toata lumea"

Dupa Margareta Paslaru, care a interpretat o piesa compozitie proprie si Stela Enache, care a cantat imnul atator generatii, "Ani de liceu", pe scena X Factor a urcat si prima trupa dance din Romania, Class.

Trupa Class a facut show cu doua dintre hit-urile sale, adaptate special pentru seara romaneasca de la X Factor. "Adu-i doina" si "Toata lumea" au ridicat sala in picioare si au reamintit tuturor ce inseamna muzica romaneasca de succes.

Mihaela Cernea, solista trupei, face parte din familia X Factor. Ea este coach vocal pentru concurentii din categoria peste 25 de ani, echipa lui Cheloo. Artista e sigura ca cel care va castiga X Factor e in echipa sa, dar simte ca uneori e prea dura: ii indeamna sa mearga fara emotii pe scena, insa recunoaste ca "Nu e usor pe scena. Live-ul nu e usor nicioodata; stii ca te urmaresc atatia oameni, ai o responsabilitate fara de public."

START VOT! Voteaza-ti concurentul preferat la 1313! Alti DOI parasesc X Factor asta seara!... Tribut Dan Bittman: Finalistii au cantat hit-urile lui alaturi de restul membrilor Holograf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x