Antena Căutare

Rafaelo Varga l-a făcut pe Ştefan Bănică să plângă pentru prima dată la TV! Ascultă prima piesă lansată de concurentul X Factor

Are doar 16 ani, dar a suferit mai mult decât alţii într-o viaţă. Rafaelo Varga este un copil sensibil, cuminte şi foarte talentat, iar emoţiile pe care le-a transmis i-au dat gata pe juraţii X Factor.

Are doar 16 ani, dar a suferit mai mult decât alţii într-o viaţă. Rafaelo Varga este un copil sensibil, cuminte şi foarte talentat, iar emoţiile pe care le-a transmis i-au dat gata pe juraţii X Factor.

La scurtă vreme după naştere, a fost abandonat de mama sa, iar de atunci a tot fost mutat prin mai multe centre de plasament. În prezent, Rafaelo stă la un cămin din Satu Mare, acolo unde o profesoară de canto i-a descoperit talentul şi l-a încurajat să îşi urmeze visul.

Pe scena X Factor a păşit cu mari emoţii, iar asta s-a văzut de la început. Juratul Ştefan Bănică a simţit imediat asta şi a venit lângă el: „Să ştii că eu nu prea vin des pe scenă, la concurenţi, dar te-am simţit că ai emoţii.”

"Cum am ajuns să te iubesc" este piesa pe care a cântat-o Rafaelo. Special? Da! Emoţionant? Foarte! „Am să las deoparte faptul că m-ai sensibilizat că ai fost abandonat de mic sau că ai cântat o piesă a tatălui meu. În sufletul tău există o nevoie enormă de dragoste şi chiar dacă ai greşit, lucrul ăsta pe care l-ai transmis a fost mai important decât ceea ce ai cântat. Complexitatea asta de sentimente nu am mai văzut-o până acum la <<X Factor>>. Au fost momente când m-am uitat doar la tine, nu am mai văzut scena, iar asta e extraordinar”, i-a mărturisit Ştefan.

Da, da, da! Rafaelo a impresionat pe toată lumea şi merge în etapa următoare!

Şi pentru că nu poate sta departe de muzică, Rafaelo le-a pregătit o surpriză prietenilor. Iată prima piesă a sa!

Silviu Murariu, puştiul care a cucerit-o pe jurata Delia! Sensibil, talentat, frumos... perfect pentru X Factor!... De ce Ștefan Bănică a desemnat-o următorul rockstar? Iuliana Dobre: „Sunt dependentă de muzică pentru că sunt dependentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x