Antena Căutare

S-a făcut liniște! Ioana Strugariu i-a lăsat mască pe toți! Reacții de milioane din partea juraților „X Factor”! „Ai cântat vreodată?”

Surpriză uriașă pentru jurații emisiunii „X Factor”, în cel de-al optulea sezon! Ioana Strugariu i-a lăsat mască pe toți cu modul în care a interpretat!

A venit extrem de hotărâtă la „X Factor” ca să își demonstreze talentul muzical, dar se pare că astăzi concurenta nu a fost în cea mai bună formă. Sau poate piesa „Diana” din repertoriaul lui Macanache nu i-a purtat noroc!

Cert este că jurații nu se așteptau la o asemenea „voce” și toți au privit-o pe Ioana Strugariu cu multă uimire! Și reacțiile lor au fost de milioane!

Concurenta a mai primit totuși o șansă și a avut ocazia să cânte hitul „1000 RPM” a băieților de la The Motans, dar deznodământul a fost cam același!

Atmosferă INCENDIARĂ și o surpriză uriașă pentru public! Vlad Bișu a făcut show cu hitul "Can't Hold Us", în v... Show TOTAL la „X Factor”! La doar 14 ani, Daria are o voce de star rock internațional! „Ești EXCEPȚIONALĂ”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x