Antena Căutare

Ştefan Bănică, inimă mare! După Brenciu, a venit rândul lui la cadouri pentru juraţi: "M-am pregătit toată noaptea, am croșetat!"

După ce Horia Brenciu s-a făcut remarcat pentru cadourile lui, an de an, pentru juraţi, a venit rândul lui Ştefan Bănica să facă o figură bună. Şi chiar şi-a impresionat colegii.  Pe unii mai mult, pe alţii mai puţin.

După ce Horia Brenciu s-a făcut remarcat pentru cadourile lui, an de an, pentru juraţi, a venit rândul lui Ştefan Bănica să facă o figură bună. Şi chiar şi-a impresionat colegii. Pe unii mai mult, pe alţii mai puţin.

"Astăzi a fost un eveniment istoric, după toate cadourile pe care i le-am făcut lui Fane, timp de trei ani. S-a schimbat ceva în el", a fost reacţia lui Brenciu, în faţa acestor daruri minunate.

Însă, nici nu ştie el, câtă trudă seafla în spatele acelor perechi de şosete, personalizate pentru fiecare:

"La Brenciu este ceva obişnuit, dar eu m-am pregătit toată noaptea, n-am dormit, am croşetat. În momentul în care porţi ciorapeii vei fi "FOREVER", a mărturisit Bănică, profund emoționat.

"Da, am ridicat o sprânceană, dar nu că sunt uluit, că nu am vorbit două ore", a glumit Carla's Dreams, după ce a primit cadoul din partea colegului Ştefan Bănica.

Delia, despre cine ”poartă” talentul în familia sa: ”Eu nu îl moștenesc pe tata”... Apariție extravagantă vineri seara, la ”X Factor”. Keki, primul cântăreț român pe tocuri, în fața juraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x