Antena Căutare

Surioara transformată în înger a avut grijă de el. Simion Caragia a cântat şi a emoţionat o sală întreagă: “Vrei să stai jos?”

A trecut de audiţii datorită muncii şi determinării sale. S-a pregătit din greu pentru acest moment şi spera că îşi va duce visul mai departe.

A trecut de audiţii datorită muncii şi determinării sale. S-a pregătit din greu pentru acest moment şi speră că îşi va duce visul mai departe.

Înainte de a intra pe scenă însă, Simion Caragia a avut parte de o surpriză emoţionantă, la care nu s-ar fi aşteptat. Mama i-a transmis un mesaj care pare să-l fi ambiţionat şi mai tare.

De asemenea, amintirea surorii sale, care a părăsite această lume mai devreme decât ar fi trebuit, îl întăreşte şi mai mult. Ştie că cineva, acolo sus, îl va ajuta să meargă mai departe.

După momentul emoţionant din audiţii, a revenit în fata mentorului său, Delia, cu aceeaşi sensibilitate şi cu o piesă pe măsură, “Lost on you”, de la LP.

Carla’s Dreams: “Eu sunt sigur că dacă ai fi cântat piesa asta cu două tonuri mai sus, atunci avea să fie wow. Chiar cred că meriţi un loc aici, la fel cu merită şi concurentul dinaintea ta”

Horia Brenciu: “Alegerile vieţii noastre ne defines cariera. Asta e Bootcamp-ul. Este cât se poate de uşor, dar dramatic”.

Însă cuvântul decisiv l-a avut Delia, după ce l-a făcut să îi sară inima din piept de emoţii

“- Vrei să stai jos?

- Da.

- Stai jos, dar nu te obişnui”, a fost răspunsul final al juratei. Aşadar, primul scaun a fost ocupat.

„Eşti un băieţel traumatizat?” Andrei, concurentul care a băgat râca între juraţi „Arată pieptul!”... “Te mănâncă ăştia de viu, dacă rămâi!” Cătălin Caragea, primul concurent eliminat. “Sex on fire, numai că tu nu ai parti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x