Antena Căutare

Tensiunea crește, scaunele se ocupă și nimic nu mai e sigur! Ana Văcari trăiește momente critice: „Să nu ne fierbem... Din păcate vei...”

Ana Nica Văcari, o tânără de 23 de ani din Chișinău, a început să cânte cam în același timp în care a învățat să și vorbească. Între timp, Ana a terminat un liceu de muzică, apoi s-a mutat în Rusia cu familia pentru ca ea să poată continua studiile la o Universitate de Arte. În acest demers îl are aproape și pe soțul său, deși recunoaște că viața de familie nu este foarte ușoară. Adevăratul său talent însă a fost recunoscut de cei patru jurați la unison. ”Ai un talent foarte rar de a balansa puterea și sentibilitatea unui piese cu vocea”, a declarat Carla’s Dreams la audiții, iar colegii săi jurați au fost complet de acord.

Chișinăul își trimite pe scena X Factor cele mai frumoase și talentate femei, iar superbele moldovencele ridică nivelul competiției într-un mod fabulos. Ana este una dintre concurentele care au impresionat în seara bootcamp-ului, dar emoțiile explodează în momentul marelui anunț.

Crăciunul a venit mai devreme pentru Costina. Delia se ceartă cu jurații: „E excelentă ideea, dar păstreaz-o pentru ai t... Jurații au rămas fără cuvinte în fața Narcisei cea cu ochii verzi: „V-am adus câte ceva”. Delia așteaptă să primească un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x