Antena Căutare

Tudor George Teodor, cu mami la X Factor! Ștefan Bănică nu s-a putut abține:"Domnul profesor era beat când ți-a spus că ai voce?"

Tudor George Teodor are 15 ani și este din București. Dar asta nu este tooot! A venit cu mami la X Factor, încrezător că va pune mâna pe marele premiu.

Tudor George Teodor are 15 ani și este din București. Dar asta nu este tooot! A venit cu mami la X Factor, încrezător că va pune mâna pe marele premiu.

"Bă, baiatule tu ai voce!" aceasta a fost afirmația care l-a ambiționat să se apuce de muzică! Domn' profesor, sunteți sigur? Juriul? Ei bine, juriul sărăcuțul a cedat.

În prima gală din sezonul 6 "X Factor", Tudor George Teodor a cântat melodia interpretată de James Brown - I Feel Good.

"Domnul profesor era beat, era bolnav, avea febra cand ti-a spus că ai voce?", a fost remarca lui Ștefan Bănică, după interpretarea magistrală a concurentului nostru.

Iar ceilalți jurați l-au aprobat din plin, din suflet și cum au mai putut ei. Așadar, visul lui Tudor George Teodor se încheie aici! Patru de NU cu vehemență.

A pășit pe scena X Factor, fără gânduri mari, și ne-a lăsat mască! Interpretarea de excepție cu care Radu a ridicat juri... Tănăsoiu Alexandra, revenire cu emoții pe scena X Factor! "Ce-i colajul ăsta, mă?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x