Antena Căutare

UDDI, JO și Nadir vă pregătesc o surpriză de zile mari pe 7 iunie!

UDDI și Jo au știut din prima clipă în care s-au văzut la X Factor că vor să colaboreze împreună. Ei bine, visul s-a îndeplinit și acum cei doi au scos videoclipul pentru single-ul „Lasă-mă pe mine”

UDDI și Jo au știut din prima clipă în care s-au văzut la X Factor că vor să colaboreze împreună. Ei bine, visul s-a îndeplinit și acum cei doi au scos videoclipul pentru single-ul „Lasă-mă pe mine”.

UDDI păstrează ritmurile de reggae, JO aduce accente de pop iar amândoi cântă despre farmecul flirtului. Versuri catchy, o melodie pe care ai dansa oricând - pe scurt, o rețetă de succes!

Foștii concurenți X Factor au cântat în premieră piesa la Neatza cu Răzvani și Dani. Tot aici, Uddi a anunțat surpriza frumoasă pe care le-o pregătesc fanilor - un concert pe 7 iunie, cu Jo, Nadir și Cristi Nistor în București, la Route 66.

Aşteptarea a luat sfârşit! Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. sunt juraţii X FACTOR 2014... Delia, Horia sau Ștefan Bănică Jr.? Florin Ristei a dezvăluit juratul în a cărui echipă ar fi vrut să fie toamna aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x