Antena Căutare

Viața nu i-a surâs, dar vocea l-a ajutat să treacă mereu peste greutăți. Anton Banaghan a cântat de zece o piesă de zece: „Aș vrea să asculte melodia și Chilian”

Anton Banghan are o poveste de viață fabuloasă. Abandonat în două rânduri, mai întâi de părinții din România și apoi de cei care l-au adoptat în Irlanda, Anton a venit să cucerească marele premiu. Ștefan își pune mari speranțe în el: „Mă simt ca și cum l-am repatriat pe băiatul ăsta”, spune mentorul său, care mai dezvăluie că a avut o discuție serioasă înainte de Gală.

Efectul vorbelor lui Ștefan se vede pe scenă. Anton intră, cântă și impresionează. E printre cei mai buni, asta e clar, dar rămâne să îl convingă pe antrenorul său că merită să meargă în următoarea gală X Factor.

Jurații vorbesc la superlativ despre momentul româno-irlandezului: „Ai cântat de 10, așa cum e și titlul piesei. Bravo, Anton!”

Ultima aleasă, prima pe scenă. Francesca stârnește scandalul în juriu: „Trebuia să cânte Un elefant se legăna? Astea-s r... Ștefan scapă de emoții. Un italian cucerește România cu vocea lui de leu: „Câți dintre noi sunt în stare să facă ce a fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x