Antena Căutare

Niște... diavolițe cu chipuri și voci de îngeri! Emoțiile devin insuportabile după momentul celor de la Angels: „E o alegere grea!”

Angels este o altă trupă formată de Horia Brenciu din trei fete care au participat separat la audiții.

Angels este o altă trupă formată de Horia Brenciu din trei fete care au participat separat la audiții. Diana Zaharia, o tânãrã de doar 15 ani, din Galaţi, a mãrturisit încã de la bun început cã nu are emoţii, dar şi faptul cã la un moment dat a fost la un pas sã renunţe la visul sãu, muzica. „Ai fost fenomenalã, fantasticã, fabuloasã!”, i-a spus Delia, în vreme ce Horia Brenciu i-a dat întâlnire: „Ne vedem în finala X Factor!”. Noua ei colegă, Ana Maria Tilici, a venit singură la ”X Factor”, în timp ce mama sa a rămas acasă alături de frățiorul său în vârstă de doar 1 an și opt luni. ”Aș vrea ca totul să iasă bine, de aceea am emoții să nu greșesc cu nimic”, a spus Ana Maria, care a fost la un pas de a se răzgândi pe drumul spre audiții. ”Ai făcut foarte bine că ai luat microbuzul și ai venit aici! Bravo!”, i-a spus direct Horia Brenciu. Ana a reușit în doar câteva minute să primească cele patru voturi ale juraților, dar și o lecție importantă: să nu se mai abată din drumul ei în muzică. Cea de-a treia membră a trupei Angels este Cristina Antonescu, din Brãila, căreia i-au purtat noroc accesoriile pe care Mihai Bendeac I le-a oferit, din recuzita lui Drãgulin, înainte de a urca pe scenã. “Ai cântat bine, cu poftã, şi s-a simţit!”, i-a mãrturisit Ştefan Bãnicã, în vreme ce Horia Brenciu a completat: “Niciodatã nu am auzit o persoanã spunând cu atâta bucurie <toxic>!”, fãcând referire la numele piesei pe care a ales-o concurenta. “Cine ia acest grup, al fetelor tinere, o sã aibã cele mai grele alegeri, cele mai multe drame, va fi un calvar pentru antrenorul fetelor tinere!”, a mai completat Horia.

Și „visul” i s-a îndeplinit juratului. Christina Aguilera - "Show Me How You Burlesque" e o piesă foarte grea, dar așa cum se întâmplă de obicei la un astfel de talent show, nimic nu este imposibil. E dificil însă pentru ceilalți ocupanți ai scaunelor care duc la duel pentru că emoțiile devin insuportabile până la aflarea deciziei finale.

VOX ne-a făcut să ne simțim... altfel. „You make me feel like a natural woman”, o piesă perfectă pentru o trupă perfectă... Patru voci strălucitoare precum diamantele. Finalul serii este incandescent după un „Perdono” perfect!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x