Antena Căutare

X Factor si-a lansat canalul oficial de Youtube!

Pentru ca stim ca X Factor este un show ce da dependenta, am hotarat sa marim doza zilnica de spectacol

X Factor si-a lansat canalul oficial de Youtube!
Florin Ristei, numarul unu pe youtube. Pana acum!

Pentru ca stim ca X Factor este un show ce da dependenta, am hotarat sa marim doza zilnica de spectacol

Cu fiecare nou sezon, X Factor aduce ceva proaspat, menit sa tina publicul mereu aproape! Asa ca in sezonul trei se lasa cu video-uri calde, din timpul auditiilor si nu numai, postate pe canalul oficial de Youtube. Canalul a fost lansat saptamana aceasta si-l gasiti la  “The X Factor Romania”.

Va puteti “servi”, la orice ora din zi si din noapte, cu inregistrarile ce cuprind, integral, prestatia concurentilor favoriti. La desert, va oferim Top 3 cele mai “gustate” clipuri de pana acum. Cu tot cu topping.

In fruntea clasamentului se afla nimeni altul decat amicul Florin Ristei, a carui interpretare a strans aproape 1000 de vizionari. Pe doi ne intalnim cu acelasi Florin, energic si zambaret, care ne spune de ce a ales sa participe la X Factor. Cu alte cuvinte, aflam de ce lasat-o pe celebra Dana in favoarea “necunoscutei” Grace Kelly. Iar locul trei este ocupat de Oana Muntean, Barbie din Arad, care a cucerit instantaneu juriul cu melodia “You and I”, semnata Lady Gaga.

Astazi, de la 20.30, la X Factor: Marilyn Monroe de Romania il vrea de barbat pe Cheloo... E pe bune! Cheloo, impresionat in acest sezon de un concurent X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x