Antena Căutare

X-people! O călătorie muzicală fascinantă într-o nouă seară de gală marca „X Factor”

Șapte zile de așteptare au trecut, iar acum suntem în fața unei noi seri cu oameni frumoși, talentați și curajoși. A doua ediție a noului sezon de X Factor a început și totul este pregătit pentru un nou episod de magie muzicală, marcă înregistrată

Șapte zile de așteptare au trecut, iar acum suntem în fața unei noi seri cu oameni frumoși, talentați și curajoși. A doua ediție a noului sezon de X Factor a început și totul este pregătit pentru un nou episod de magie muzicală, marcă înregistrată.

Jurații sunt gata pentru o nouă serie de concurenți care vor țintesc spre marele trofeu. Evident, Carla’s Dreams are o nouă mască originală, Delia e mai exuberantă ca oricând, Horia pare decis să-și descopere marele câștigător printre concurenții din această seară, iar Ștefan își focusează întreaga atenție pe fiecare interpretare și e gata să ia decizii incontenstabile, așa cum se întâmplă mereu în cazul îndrăgitului star.

Se spune că deschizătorii de drum au cea mai dificilă misiune... Miruna, o fată minunată pentru care muzica înseamnă totul, începe balul la cel mai înalt nivel. Hitul Nicoletei Nucă „Nu sunt” sună excelent și jurații nu pot trece cu vederea. Miruna Pânzaru primește încrederea generală și poate visa la marele trofeu...

Citește și

Miruna Pânzaru, Anne Hathaway de România. ”Sper să cânți bine, pentru că ar fi păcat să nu ne mai vedem!”

Ivan se prezintă cu a sa mamă la audiții. E aranjat, frumușel și-l cântă pe Mihail, cu ”Mă ucide ea!” Jurații-l îndrăgesc, primește doi de DA și dă să plece. Apoi, Carla's și Ștefan, la unison, îi mai dau încă doi și...ne auzim mai încolo!

Citește și

Ivan, dar nu cel Groaznic, nu se lasă ucis, dar ucide juriul care mai are puterea să-i dea...patru de DA!

Izabela Simion cântă de mică. Da, așa spun toți, dar ea chiar are și dovada. O ”Macarena”, cu tot cu unduiri de trup, acasă, la Târgoviște, când abia prinsese a merge la grădiniță. Vine cu patru susținători- familia – plus o surpriză.

Citește și

Mon Dieu! Micul Paris e realitate! Izabela Simion vine cu patru susținători + Răzvan! Adică cinci Simioni!

Andrei Petruș e mic, doar 14 ani, deși vine din Șomcuța Mare. Nu se ascunde, recunoaște că are o tonă de emoții, dar promite că se va concentra de 1.000 de ori. Ștefan Bănică îl vede ca pe propriul copil. Se pune pe cântat - ”Stitches” nu-i o piesă ușoară și, după primele acorduri, se dezlănțuie.

Citește și

Andrei cel mic din Șomcuța cea Mare. ”Mi-a placut cum te-ai enervat la strofa a doua!”

Alin ”Sesi Sesoa” Calancea n-a dezarmat. După ce Ștefan a râs trei luni de expresia sa, a luat lecții de canto un an de zile, din care se scad cele de vacanță și sărbătorile legale, a venit cu un scaun și cu haine și pantofi pe comandă, gata să cucerească Omenirea. Dani îl tachinează, întrebându-l dacă a devenit faimos după X Factorul de anul trecut.

Citește și

Atențiune, Alin ”Sesi Sesoa” Calancea s-a întors! ”Fetele iubesc ciocolata și pătrățelele. Eu le am pe ultimele!”

Povestea e simplă, dar frumoasă. Linette Salcedo, o tânără din California fără nici o legătură cu România, aude, pentru prima oară, pe net, piesa Deliei, ”Gura ta”. Nu știe ce spun versurile, dar îi place linia melodică, ”m-a făcut să plâng”.

Citește și

Știi ce înseamnă un fan adevărat? Linette Salcedo a venit din...California pentru a cânta alături de Delia!

Încrezător în forțele sale și cu muuult umor la purtător, Alexandru Arnautu s-a prezentat în fața juraților gata de un atac în forță. Şi cum altfel? Direct de pe scena iUmor, tânărul a venit să dea audienta peste cap la X Factor. Şi zău că-i tare simpatic!

Citește și

"Nu filmați burta, frațior, că eu lucrez la asta!" De la iUmor, direct în fața juraților X Factor! Alexandru Arnautu, "Vraciul" care a incendiat scena. Interpretarea lui, motiv de râcă între jurați

Acum vorbim despre trupa 3 o'clock, înfiinţată în 2012, iar în formula în care au ales să se prezinte în această seară sunt de doar câteva luni. Dar se armonizezi perfect! Şi cred ele că este fix ceea ce trebuie pentru acest show.

Citește și

"Suntem trei și cântăm la fix!" Trupa „3 o'clock”, apariția retro, sexy, dar cuminte, care a ridicat juriul în picioare. "Mulțumesc că ați venit!"

Încă de la primul schimb de priviri şi primele cuvinte rostite, poţi afirma despre Mihaela Platon că este o fire extrem de serioasă, sobră. Are 16 ani şi ştie ce vrea. Vrea să câştige, iar pentru asta este nevoie de mult devotament şi determinare. Iar tânăra pare să le aibă pe ambele.

Citește și

Moment UNIC pe scena X Factor! Mihaela Platon, musical de excepție. Vocea și prezența ei i-au blocat pe jurați: "Tu ești definiția surprizei!"

Are trei băieţi acasă care îi ţin pumnii şi un curaj nebun. Fără emoţii, obosită după o noapte petrecută într-un club de manele din Bucureşti, Tatenic începe să cânte. A ales Cher, “If I Could Turn Back Time” şi bine a făcut. Pielea e de găină, zâmbetul pe faţă şi piciorul bate ritmul.

Citește și

Piele de găină! Armeanca Davitean Tatevik, o Cher a Moldovei. Moment sublim pe scena X Factor: “Eşti exact ce trebuie”

Casiano del Mar se laudă cu un repertoriu de 200 de melodii, fiecare gen de muzică avându-l la degetul mic. Să nu mai vorbim despre interpretările acestora în diverse limbi străine. Şi nu se opreşte aici. Are planuri mari: un videoclip destul... bizar, în centrul atenţiei fiind, cine altul, decât Casiano del Mar.

Citește și

"Vreau să cânt, să dau dedicații cum făcea Luceafărul, de sus". Casiano del Mar, latin lover-ul de România cu 200 de piese în repertoriu! "Băi, sare CD-ul sau sare el de pe CD?"

Anul trecut pe vremea asta, nouă voinici din Republica Moldova uimeau o ţară întreagă. Vocile perfect acordate i-au lăsat pe cei trei jurați fără cuvinte, o sală întreagă ridicându-se în picioare pentru a-i aclama. Anul acesta, Marcel Roşca, unul dintre membri, a decis să îşi încerce norocul singur, aşa cum Delia i-a şi sugerat anul trecut. Şi tare bine a făcut!

Citește și

Din cei nouă magnifici de la Bravissimo a rămas UNUL! Marcel Roşca îşi încearcă din nou norocul la X Factor: “Eşti impecabil. A fost un moment mare"

Din cei nouă magnifici de la Bravissimo a rămas UNUL! Marcel Roşca îşi încearcă din nou norocul la X Factor: “Eşti impec... Delia are puteri supranaturale! Fanii au râs în hohote, când au văzut imaginea pe Facebook: "Așa arată fata mea cân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x