Antena Căutare

A venit de departe să vă spună “Ciao, guagliuni!”. Marco Sentieri, un Horia Brenciu al Italiei: “Ai o energie rară pe scenă”

Pasquale Mennilo sau Marco Sentieri, cum îi place să i se zică pe scenă, are 31 de ani şi vine din Italia. Trăieşte din muzică, aşa că ştie cu ce se “mănâncă” toată treaba asta

Pasquale Mennilo sau Marco Sentieri, cum îi place să i se zică pe scenă, are 31 de ani şi vine din Italia. Trăieşte din muzică, aşa că ştie cu ce se “mănâncă” toată treaba asta

“Îmi întreţin familia cântând în pieţe sau cluburi de noapte, restaurante”, spune Marco.

Italianul intră pe scenă plin de energie strigând “Ciao, guagliuni!”. Cum, nu ştiţi ce înseamnă?! “Salut, băieţi!”, desigur. Începe în forţă cu un “freestyle” napoletan şi continuă cu “Master blaster” de la Sevie Wonder.

Practic, e un fel de Horia Brenciu al Italiei. O spune şi Delia: “Îţi place televiziunea din câte observ. Ai putea fi un Horia Brenciu. Mi-a plăcut mult momentul, aşa că de la mine ai un “DA”.

Şi Ştefan are doar cuvinte de laudă: “Mi-a plăcut energia ta, pofta de viaţă, energia nebună pe care o ai pe scenă, bravo!”.

“îmi place piesa, îmi place vocea, aşa că îţi dau un da”, spune şi Horia.

Singurul care nu crede în Marco este Carla’s: “O voce interesantă, atitudine profesionistă, dar insuficiente pentru X Factor, eşti foarte bun, dar vreau mai multă emoţie. E o emoţie controlată tehnic la tine, deci nu”.

Unora le place jazz-ul… Elis, Călin şi Albert sunt trio-ul perfect şi acasă şi pe scenă: Un pian, un copil şi două voci ... N-aţi văzut aşa ceva! Trupa “The Twins”, colaj de muzică “old-school”. Juraţii au doar două cuvinte pentru ei: “Sănătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x