Antena Căutare

“Am mâncat o sarma, am băut o palincă şi am dansat cu Femeia Paie”, pe ritmuri populare. Ana Diana Negoiță i-a încins pe juraţi la joc!

“Sincer nu m-am înscris eu. M-a înscris prietena mea, Geo. Datorită ei mă aflu aici. Pur şi simplu eram la facultate şi m-au sunat de la X Factor”. 

“Sincer nu m-am înscris eu. M-a înscris prietena mea, Geo. Datorită ei mă aflu aici. Pur şi simplu eram la facultate şi m-au sunat de la X Factor”.

Negoita Ana Diana este din Piatră Neamţ şi are 21 de ani. În prezent locuieşte în Bucureşti, fiind studentă la Administraţie Europeană.

A păşit pe scenă plină de emoţii şi a cântat din suflet, fix aşa cum a simţit. “Dar-ar naiba-n tine dragoste” a ridicat juriul şi publicul la joc. Horia, încă o data ne-a pus pe gânduri. Să se antreneze pentru vreo nuntă?

S-a lăsat cu strigături şi o horă de invidiat, chiar în mijlocul scenei. Tot staff-ul a fost alături de Ana. Iar momentul a fost unul taaare vesel!

Ne-am distrat şi am jucat, dar să trecem la lucruri mai serioase! Juraţii chiar s-au bucurat de moment, însă deznodământul nu a fost unul fericit pentru concurenta noastră.

“Am mâncat o sârmă, am băut o palinca şi un şpriţ, am dansat cu femeia paie aici de faţă, dar răspunsul meu este NU”, i-a spus Ştefan Bănica.

“Chiar eşti fermecătoare, dar foloseşte asta într-un cu totul alt domeniu”, a îndemnat-o Carla’s Dreams pe Ana.

Cu doi de NU şi doi de DA, visul Anei i-a sfârşit aici! Însă, la anul, cine ştie…

A păşit cu emoţie în faţa juraţilor şi a umplut scena de bucurie. Ricardo Vietti, un "italiano vero"! Trupa Qu... “Când ai început să cânţi, te-ai transformat”. Vornicescu Anatolie, moldoveanul care a dat peste cap toate calculele jur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x