Antena Căutare

“Am mâncat o sarma, am băut o palincă şi am dansat cu Femeia Paie”, pe ritmuri populare. Ana Diana Negoiță i-a încins pe juraţi la joc!

“Sincer nu m-am înscris eu. M-a înscris prietena mea, Geo. Datorită ei mă aflu aici. Pur şi simplu eram la facultate şi m-au sunat de la X Factor”. 

“Sincer nu m-am înscris eu. M-a înscris prietena mea, Geo. Datorită ei mă aflu aici. Pur şi simplu eram la facultate şi m-au sunat de la X Factor”.

Negoita Ana Diana este din Piatră Neamţ şi are 21 de ani. În prezent locuieşte în Bucureşti, fiind studentă la Administraţie Europeană.

A păşit pe scenă plină de emoţii şi a cântat din suflet, fix aşa cum a simţit. “Dar-ar naiba-n tine dragoste” a ridicat juriul şi publicul la joc. Horia, încă o data ne-a pus pe gânduri. Să se antreneze pentru vreo nuntă?

S-a lăsat cu strigături şi o horă de invidiat, chiar în mijlocul scenei. Tot staff-ul a fost alături de Ana. Iar momentul a fost unul taaare vesel!

Ne-am distrat şi am jucat, dar să trecem la lucruri mai serioase! Juraţii chiar s-au bucurat de moment, însă deznodământul nu a fost unul fericit pentru concurenta noastră.

“Am mâncat o sârmă, am băut o palinca şi un şpriţ, am dansat cu femeia paie aici de faţă, dar răspunsul meu este NU”, i-a spus Ştefan Bănica.

“Chiar eşti fermecătoare, dar foloseşte asta într-un cu totul alt domeniu”, a îndemnat-o Carla’s Dreams pe Ana.

Cu doi de NU şi doi de DA, visul Anei i-a sfârşit aici! Însă, la anul, cine ştie…

A păşit cu emoţie în faţa juraţilor şi a umplut scena de bucurie. Ricardo Vietti, un "italiano vero"! Trupa Qu... “Când ai început să cânţi, te-ai transformat”. Vornicescu Anatolie, moldoveanul care a dat peste cap toate calculele jur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x