Antena Căutare

Bărbați la casa lor și cu glasuri serioase. Cea mai tare nume de trupă din istorie. Doamnelor și domnilor faceți cunoștință cu „Bogdan și Mugurel”

În viața de zi cu zi cântă muzică cultă, dar pasiunea pentru piesele „zbânțuite” au avut-o dintotdeauna, iar atunci când cânți din suflet e imposibil să nu reușești

În viața de zi cu zi cântă muzică cultă, dar pasiunea pentru piesele „zbânțuite” au avut-o dintotdeauna, iar atunci când cânți din suflet e imposibil să nu reușești.

În plus și-au găsit rapid un aliat în juriu, imediat după ce au spus de unde se trag: „Venim din Brașov, cel mai frumos oraș din Univers”. Bogdan și Mugurel, numele care dau și titulatura trupei, au reușit să aleagă o piesă perfectă pentru X Factor.

Antren, voci de calitate și multe zâmbete în timpul numărului. Argumente pe care cei doi băieți le-au împachetat suficient de frumos pentru a îi convinge pe trei dintre cei patru jurați și suficient pentru a merge în faza următoare a concursului.

Delia, fără cuvinte în fața declarațiilor unui concurent: „Te iubesc, Delia și fac asta pentru tine!”. Păcat că declaraț... Izabela a ajuns la X Factor și nu are pretenții prea mari: „Vreau doar o formație alături de care să cuceresc lumea!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x