Antena Căutare

Ce mai face Alexandra Tănăsoiu, fosta iubită a lui Emilian Nechifor. Au venit împreună la X Factor și au plecat separați

Alexandra Tănăsoiu și  Nechifor Mihai Emiliam au venit împreună la X Factor, că iubiţi şi concurenţi, şi au plecat ca prieteni, deși s-a zvonit că invidia și-ar fi făcut cuib în sufletul fetei.

Alexandra Tănăsoiu și Nechifor Mihai Emiliam au venit împreună la X Factor, că iubiţi şi concurenţi, şi au plecat ca prieteni, deși s-a zvonit că invidia și-ar fi făcut cuib în sufletul fetei.

Tânăra a fost şi acum doi ani la X Factor, ba chiar, a făcut parte și dintr-o trupă. Cum s-a înfiripat totul? Ea l-a văzut și l-a auzit cântând la "Neatza cu Răzvan și Dani", apoi l-a căutat pe Facebook și așa au ajuns față în față. Emilian se afla acolo cu ocazia selecţiei naționale pentru Eurovision.

Alexandra Tănăsoiu, piesă nouă, după participarea la "X Factor". Îi este dedicată lui Emilian Nechifor, fostul iubit din competiție? "Nu te-am uitat"

Din păcate, Alexandra nu a trecut de Bootcamp, Emi ajungând, în cele din urmă, până în finală. Însă fosta concurentă a mers mai departe cu muzica. A lansat o piesă între timp şi, de curând, a fost în vacanţă în Spania.Cât despre un nou iubit... nimic la orizont, momentan.

Ei au clar FACTORUL X! Delia și Carla's Dreams, o altă colaborare. Ascultă şi tu LIVE piesa "Inima"... Carla’s Dreams – concert sold out în fața a peste 5000 de fani la Arenele Romane din București pentru lansarea albumulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x