Antena Căutare

Cel mai așteptat moment de la „X Factor”! Cui va dedica Hamude melodia pe care o va cânta pe scenă?

După ce a încheiat experiența tristă pe ”Tempation Island – Insula iubirii”, de unde s-a întors cu inima frântă, Hamude a decis să-și urmeze talentul  la „X Factor”.

După ce a încheiat experiența tristă pe ”Tempation Island – Insula iubirii”, de unde s-a întors cu inima frântă, Hamude a decis să-și urmeze talentul la „X Factor”.

După exemplul de anul trecut al Deei, care a ajuns în echipa lui Horia Brenciu, Hamude s-a gândit că acesta e momentul să facă ceva pentru el. Le-a mărturisit celor patru juraţi că a suferit foarte mult pentru că Loredana l-a înşelat pe insula iubirii, dar că simte că, după atâta timp în care s-a concentrat doar pe această relaţie, e timpul să meargă mai departe şi să se gândească la ce va face cu viitorul său.

Duminică la ora 20.00, în emisiunea „X Factor”, tânărul îşi va face apariţia pe scena megashow-ului. La fel ca alt concurent care suferă din dragoste, şi Hamude îi va dedica melodia fostei partenere, Loredana.

Oare ce piesă a ales?

Loredana şi-a înşelat iubitul cu ispita Sorin, iar Hamude nu a vrut să creadă că partenera sa de viaţă a putut să facă un asemenea gest până când nu a văzut imaginile și clipurile explicite, dovezi clare ale trădării.

Duminică, pe scena „X Factor” apar Miki de la K-pital, actorul Cosmin Natanticu, Loredana „Prinţesa de aur" şi Hamu... Florin Răduță, câștigătorul de la X Factor, după cutremur: „Nu știu de voi, dar eu am luat pragul în brațe!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x