XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Delia a făcut MARELE ANUNȚ în direct: „În următoarele luni FAMILIA NOASTRĂ SE VA MĂRI”

 

Pentru Delia, 2017 va fi un an foarte important. Dincolo de realizările profesionale de excepție, artista mai are un motiv de bucurie, iar acesta este legat de familia sa, care va avea, în curând un nou membru.

Superba jurată X Factor și iUmor a vorbit despre evenimentul important care va avea loc în luna mai, atunci când sora sa, Oana, se va căsători: „Ne mărim familia. Sora mea se mărită în luna mai. Vreau să-i spun „casă de piatră” și tot ce e mai bine pentru tine, Oana”, a spus artista în cadrul unui eveniment monden.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe