Antena Căutare

Delia, fără cuvinte în fața declarațiilor unui concurent: „Te iubesc, Delia și fac asta pentru tine!”. Păcat că declarațiile nu țin loc de voce!

Cuvintele frumoase și cel mai parfumat buchet de flori au părut atuuri de nebătut pentru Alexandru Spirido, care s-a întors după doi ani pe scena X Factor

Cuvintele frumoase și cel mai parfumat buchet de flori au părut atuuri de nebătut pentru Alexandru Spiridon, care s-a întors după doi ani pe scena X Factor.

Cu frizura schimbată, dar cu aceeași voce, concurentul a fost oprit din timp de către Ștefan Bănică, juratul show-ului fiind decis să oprească „delirul”. A fost clar pentru toată lumea că Alex nu poate emite pretenții după această prestație.

Nimeni nu a reușit să găsească ceva atractiv la prestația tânărului venit să spargă ghinionul după eșecul înregistrat în trecut.

O concurentă pe placul lui Horia. Ilinca Maria ne-a spus cum era viața în America gangsterilor și a femeilor fatale!... Bărbați la casa lor și cu glasuri serioase. Cea mai tare nume de trupă din istorie. Doamnelor și domnilor faceți cunoști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x