Antena Căutare

Delia, jurata „X Factor”, primele declarații despre nepoțica ei: „Măcar când îți naște sora, trebuie să ai o emoție! Îi voi da sfaturi Oanei, dar nu o s-o cresc eu pe fetiță!”

De când a venit pe lume, micuţa Jessie este vedeta familiei Matache. Artista a ținut să asiste la nașterea micuței, mai ales pentru a o cunoaște din prima clipă de viață și pentru a-i fi alături Oanei, sora ei.

De când a venit pe lume, micuţa Jessie este vedeta familiei Matache. Artista a ținut să asiste la nașterea micuței, mai ales pentru a o cunoaște din prima clipă de viață și pentru a-i fi alături Oanei, sora ei. „Măcar când îți naște sora, trebuie să ai o emoție! Îi voi da sfaturi Oanei, dar nu o s-o cresc eu pe fetiță!”, a declarat jurata „X Factor”.

Imaginea de un milion de like-uri! Faceți cunoștință cu micuța Jessica, fiica Oanei și a lui Răzvan. Delia este topită!

Delia, jurata „X Factor”, primele declarații despre nepoțica ei: „Măcar când îți naște sora, trebuie să ai o emoție! Îi voi da sfaturi Oanei, dar nu o s-o cresc eu pe fetiță!”

Chiar dacă e curajoasă de fel, Delia a avut emoții foarte mari în sala de nașteri, mai ales că e prima oară când e mătușică!

Oana Matache dorea să nască natural, însă nu a fost posibil, iar după câteva ore medicii au decis să-i facă cezariană. Frumoasa Oana a adus pe lume un copilaș perfect sănătos pe 27 decembrie, care a primit nota zece și care i-a bucurat pe toți membrii familiei.

„Suntem aici de la ora 4 dimineața, căci atunci au luat-o durerile pe Oana. A născut o fetiță superbă, grăsuță, căci are 3,3 kg și este extrem de cuminte. Oana a vrut să nască natural, dar nu a putut, și i s-a făcut cezariană. Suntem fericiți cu toții, acesta este darul nostru de Crăciun. Primul nepot în familia Matache”, a declarat atunci Gina Matache, mama Deliei și a Oanei.

Cu toții sunt înnebuniți după cel mai nou membru al familiei Matache și nu este exclusă varianta ca cea mică să le moștenească talentul și să ajungă o mare cântăreață.

Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică încep căutările pentru viitorul câștigător ”X Factor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x