Antena Căutare

Din tabăra Deliei, pe muzica băieților de la Carla's Dreams. Emilian Nechifor, fost concurent X Factor, a pus la cale cel mai tare cover după hit-ul "Până la sânge". Clape, voce și talent cu carul

Piesa "Până la sânge" a cucerit repede publicul, iar clipul băieţilor de la Carla s Dreams a adunat, în trei zile de la lansare peste 1 milion de vizualizări. Iar succesul lor nu a rămas fără ecou.

Piesa "Până la sânge" a cucerit repede publicul, iar clipul băieţilor de la Carla's Dreams a adunat, în trei zile de la lansare, peste 1 milion de vizualizări. Și succesul lor nu a rămas fără ecou.

Emilian Nechifor, fost concurent X Factor, s-a aşezat în fata clapelor, şi-a pregătit vocea şi a pus la cale un cover de zile mari. Nu că nu ne-am fi aşteptat la un astfel de rezultat:

"Am fost pur şi simplu împietrit "PÂNĂ LA SÂNGE", când am auzit această melodie. Atât de mult mi-a plăcut piesa asta încât am simţit nevoia să o cânt şi să o înregistrez pentru voi", a scris asrtistul pe Facebook.

Nu este prima dată când Emi ne lasă mască şi ne încântă cu talentul său. De-a lungul timpului, artistul a interpretat mai multe coveruri, după piese celebre, iar fanii au reacţionat în consecinţă: felicitări, complimente şi numai mesaje de laude.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce mişcări, câtă energie! Delia face spectacol oriunde s-ar afla! Artista, dans de zile mari chiar pe terasa apartamentu... Horia Brenciu și familia sa minunată. Artistul s-a fotografiat alături de fetele lui iubite. Imaginea plina de bucurie a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x