Antena Căutare

Emilian le-a cântat fanilor pe Facebook și i-a lăsat mască. Piesa care i-a înnebunit: "Ai fost genial"

Deşi faniii se aşteptau să câştige marele premiu, Emilian nu le-a putut oferi această bucurie. Chiar înainte de finală a fost eliminat, însă în ochii susţinătorilor a rămas un învingător.

Deşi faniii se aşteptau să câştige marele premiu, Emilian nu le-a putut oferi această bucurie. Chiar înainte de finală a fost eliminat, însă în ochii susţinătorilor a rămas un învingător.

Şi pentru că îi apreciază şi are mereu grijă să îi încânte cu o postare nouă, o melodie şi tot felul de surprize. De curând, acesta a reuşit să-i impresioneze cu una dintre melodiile sale de succes, din concurs.

Oricum ar fi, rămâne un învingător şi o voce impresionantă. Încă din audiţii a reuşit să ne lase mască şi nici de data asta nu a fost altfel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Olguța, fetița timidă de peste Prut, s-a transformat într-o adevărată divă. Schimbarea la față a câștigătoarei X Factor!... A moștenit trăsăturile finuțe din familie, clar! Emilian Nechifor se mândrește cu o frumusețe de fată. Imaginile i-au to...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x