Antena Căutare

Emilian Nechifor a ajuns în Gale și ne-a lăsat fără suflare! "Ană, zorile se varsă" a cutremurat platoul. O interpretare fără cusur, cum rar ți-e dat să auzi

Nu mai are nevoie de nicio prezentare, Emilian Nechifor este unul dintre favosriti la titlul de câştigător X Factor, după cum au declarat şi juraţii. "Este talent pur, esenţa", mărturiseşte mentorul sau, Delia. 

Nu mai are nevoie de nicio prezentare. Emilian Nechifor este unul dintre favoriții la titlul de câştigător X Factor, după cum au declarat şi juraţii. "Este talent pur, esenţa", mărturiseşte mentorul sau, Delia.

Ştie că poate nu e plăcut de toată lumea, însă este atât de sigur pe el, încât momentul din această seară nu avea cum să iasă decât bine Şi cu aşa o piesă, nu are cum să dea greş.

"Ană, zorile se varsă" a fost piesa care a răsunat în platou şi care ne-a făcut să tremurăm. O interpretare care pur şi simplu te lasă fără aer.

Horia Brenciu: "Ai o voce... poţi să te duci şi pe Marte. Deşi eşti unul din preferaţii mei, gândeşte-te cum ar cânta Grigore Leșe. În rest, ai fost fabulos!"

Crina Magdare: "Eu cred că el are o anumită simţire. A avut emoţie şi floricele pe care le-a făcut au făcut parte din interpretarea lui. Asta trebuie să facă fiecare artist, să povestească în felul lui".

Carla's Dreams: "Domnul Horia a fost cel mai răutăcios. O alegere care i-a pus încă o dată în evidență vocea. Eu sper că publicul a reuşit să vadă dincolo de asta. Nici imaginea nu a distras de la voce. Eşti triplu-fabulos".

"Nu oricine poate face aceste înflorituri. Îşi aveau locul acolo. Aşa trebuia cântată, ca o broderie, un mileu. Așa este frumos", recunoaște mentorul Delia.

Loredana Anghelache, Prințesa de la X Factor care a adus emoția în platou. "A fost demonstrarea puterii unei femei&... Olga Verbițchi, transformarea serii! A renunțat la piesele sensibile și a atacat în forță! "Constantine, Constantin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x