Antena Căutare

"Este zeul întruchipării X Factorului pe Pământ". Jeremy Ragsdale, proful american, pe care Carla's îl vede câștigător, a rupt scena în două: "Sunt la mila voastră! Șo, pe ei!"

 Jeremy Ragsdale este un profesor de canto din SUA, care s-a îndrăgostit de țara noastră în luna aprilie, iar de atunci a venit de mai multe ori în vizită.

Jeremy Ragsdale este un profesor de canto din SUA, care s-a îndrăgostit de țara noastră în luna aprilie, iar de atunci a venit de mai multe ori în vizită.

Reprezentația sa, recompensată în unanimitate cu DA, se pare că îl va ajuta să devină rapid cunoscut în toată România. ”De când așteptam! Ai cântat excepțional!”, a izbucnit Bănică jr la finalul melodiei ”I put a spell on you”.

S-ar putea ca tu să fii câștigătorul X Factor de anul acesta!”, a mai apucat să spună și Carla’s Dreams, înainte ca jurații să se alăture lui Jeremy pe scenă pentru a cânta alături de acesta, acompaniați la pian de către Ștefan Bănică jr. Rămâne de văzut dacă scena se va repeta și vinerea aceasta, când Jeremy cântă în Bootcamp.

"Am venit în România pentru că mi s-a părut o limbă foarte cool care m-ar putea ajuta să învăţ şi alte limbi. Mi se pare cel mai tare loc în care poţi să fii. Sper să nu fiu privit ca "americanul". Este cel mai frumos lucru care mi se întâmplă. Sunt la mila voastră. Mulţumesc, România!".

"Acum, când m-am hotărât eu să vin, au venit toți". Alexandra Crăescu a explodat pe scenă. O adevărată forță c... Cântă pentru iubitul ei și speră să o audă. Katerina Biehu și-a pus tot sufletul pe scenă: "Piesa asta mi se potriv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x