Antena Căutare

Horia Brenciu, juratul X Factor, idolul mireselor. În toiul nunții, o tânără și-a lăsat soțul de izbeliște și a fugit în brațele artistului. Ce s-a întâmplat?

"Când vine vorba de Horia Brenciu, toate suntem melomane!". Așa sună unul dintre comentariile primite de artist pe pagina sa de Facebook. Se pare că juratul X Factor are priză mare la fane! Ce ne face să afirmăm acest lucru?

"Când vine vorba de Horia Brenciu, toate suntem melomane!". Așa sună unul dintre comentariile primite de artist pe pagina sa de Facebook. Se pare că juratul X Factor are priză mare la fane! Ce ne face să afirmăm acest lucru?

Ei bine, o întâmplare petrecută recent, pe care artistul nu a putut să o treacă uşor cu vederea şi a hotărât să posteze și o fotografie, dovada clară a celor afirmate de una dintre fane. Ce s-a întâmplat, mai exact? O tânără mireasa şi-a lăsat soţul baltă la propia nunta şi a fugit la concert.

"Pentru concertul nostru de ieri seară, tânăra din imagine și-a lăsat viitorul soț de izbeliște. Aşa mireasă melomană n-am mai văzut! Credeți că mirele e fanul meu?"

Horia Brenciu va face show, așa cum ne-a obișnuit, în noul sezon X Factor, care va începe pe 9 septembrie, la Antena 1. Fiți pe fază! Aviz tuturor doamnelor, domnișoarelor și... mireselor! :)

Surpriză pe scena X Factor: Thomas din echipa lui Brenciu de anul trecut a venit la audiţii... Delia, jurata X Factor, mai sexy ca niciodată. Cu ce fotografie a aprins imaginația fanilor. "Vedeți că e măritată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x