Antena Căutare

Horia Brenciu și Carla's Dreams, LIVE de la audițiile X Factor. Colegii jurați au apărut și ei în cadru: "Eeei, Carlitooo!"

Horia Brenciu este pus pe distracţie şi nu stă locului o clipă. Tehnologia l-a cucerit iremediabil, devenind un împătimit al reţelelor sociale. Nu lasa telefon nicio secundă, iar masa juraţilor s-a transformat în cadrul perfect al LIVE-urilor sale de pe Facebook.

Horia Brenciu este pus pe distracţie şi nu stă locului o clipă. Tehnologia l-a cucerit iremediabil, devenind un împătimit al reţelelor sociale. Nu lasă telefonul nicio secundă, iar masa juraţilor s-a transformat în cadrul perfect al LIVE-urilor sale de pe Facebook.

Instagram, Blogging, Facebook, YouTube, Horia nu se dă în lături de la nimic, atunci când vine vorba despre lumea online. Delia, Delia, l-ai corupt şi pe el! Şi, dacă tot debordează de energie, împărtăşeşte cu fanii momentele din pauzele audiţiilor.

Primul în cadru, Carla's Dreams. Apoi, urmează "Diva" Delia şi, în cele din urmă, se zăreşte şi colegu' Ştefan Bănica, de la depărtare, pe trilurile artistului, care transformă orice replică într-o piesă.

Horia Brenciu, LIVE de la audițiile X Factor. Juratul a stat de vorbă cu o concurentă din noul sezon: "Nu vreau să ... Delia a mai bifat o vacanță de lux! Jurata de la "X Factor" a ales să plece în Istanbul. Primele imagini!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x