Antena Căutare

Horia Brenciu și familia sa minunată. Artistul s-a fotografiat alături de fetele lui iubite. Imaginea plina de bucurie a strâns aproape 4.000 de aprecieri

Horia Brenciu, juratul X Factor, pus mereu pe glume, se poate simţi un om împlinit. Are toate motivele din lume. Se bucura de o carieră de succes, mii de fani şi o familie fix după sufletul său frumos. De fiecare dată când prinde ocazia, artistul se mândreşte cu fete lui.

Horia Brenciu, juratul X Factor, pus mereu pe glume, se poate simţi un om împlinit. Are toate motivele din lume. Se bucură de o carieră de succes, mii de fani şi o familie fix după sufletul său frumos. De fiecare dată când prinde ocazia, artistul se mândreşte cu fetele lui.

De curând, s-a fotografiat alături de soţia sa şi de cele trei fiice ale sale. Imaginea este o explozie de bucurie, semn că voia bună este trăsătura de familie.

Numai zâmbete şi un tătic pe faţa căruia se observa de la o poştă mândria şi dragostea pentru cele care îi fac fiecare zi mai frumoasă.

Din tabăra Deliei, pe muzica băieților de la Carla's Dreams. Emilian Nechifor, fost concurent X Factor, a pus la cale ce... Robi: ”Pentru mine la X Factor a început totul. A fost acea încredere de care aveam nevoie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x