Antena Căutare

Horia Brenciu și fiul său, imagini adorabile! Tăticul și-a răsfățat micuțul și au râs în hohote: "Ne vede cineva?"

Horia Brenciu se declară un tată și un soț fericit. Are o familie frumoasă și numeroasă, iar cariera îi merge ca pe roate. Simpaticul jurat de la X Factor și-a înduioșat fanii cu un clip video, în care apare alături de fiul său, Toma.

Horia Brenciu se declară un tată și un soț fericit. Are o familie frumoasă și numeroasă, iar cariera îi merge ca pe roate. Simpaticul jurat de la X Factor și-a înduioșat fanii cu un clip video, în care apare alături de fiul său, Toma.

"Prâslea si ta-su", se intituleaza artistul si micuțul. Râd împreună, se jughinesc, dovada că relația tată-fiu este cât se poate de specială.

Artistul și-a prezentat pentru prima dată, mezinul familiei, în ziua de Crăciun, în platoul emisiunii UniplayShow.

Toma este băiatul nostru. Are 2 ani și 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat și la fotbal și extrem de iubitor. Este dragostea noastră și a tuturor celor care-l cunosc.

Dumnezeu este mare și ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina și Toma sunt de nedespărțit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat și-i mulțumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat fericit Horia Brenciu, artistul pentru care cei patru copii ai săi, Andreea, Maria, Mina și Toma Brenciu reprezintă bucuria supremă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nicoleta Nucă, schimbare radicală de look! Sigur n-o mai recunoști pe frumoasa artistă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x