Antena Căutare

"Lui Ștefan îi este foarte greu să vorbească cu un om cu fața curată!" Jurații X Factor, discuții fără menajamente, gelozii și noi alianțe. Ștefan Bănică și Carla's Dreams "suspecți de prietenie"

Jurații X Factor nu se menajează nicio secundă. Gelozii, alianțe ascunse și prietenii noi la orizont! Horia Brenciu și Delia au "mirosit" ei ceva și nu s-au putu abține. Așa că discuţiile și părerile personale au curs lin, la masa celor patru.

ijyb2dkPJiS

Jurații X Factor nu se menajează nicio secundă. Gelozii, alianțe ascunse și prietenii noi la orizont! Horia Brenciu și Delia au "mirosit" ei ceva și nu s-au putut abține. Așa că discuţiile și părerile personale au curs lin, la masa celor patru.

”Lui Ștefan îi este foarte greu să vorbească cu un om cu fața curată, ca a mea și îi este mai ușor să vorbească cu Carla's Dreams. Îi place să nu știe cu cine are de-a face. Când nu-i vede fața, este ok!”, afirmă Horia Brenciu. Suspicios, cu un simţ al observării foaaarte dezvoltat, baga de seamă că ceva "nu se pupă" în povestea asta.

Abandonată în partea dreaptă, Delia îi cere socoteală serioasă lui Carla's Dreams, în legătură cu prietenia lui cu Ştefan. "Prea vă înţelegeţi aşa. Nu ştiu ce coaceţi. Şi care e conexiunea? Aşa prietenie dintr-o dată... Pe mine mă ştii de mult. Nu poţi să uiţi, nu poţi să mă tratezi în halul ăsta. Pe Ştefan îl cunoşti de puţin timp".

Ce au oamenii ăştia, domnule, cu Ştefan şi Carla's Dreams? Și oare pun ei ceva la cale? Fiți pe fază, vineri, de la 20:30, numai pe Antena 1.

Râzi cu Horia Brenciu, acest "erou de sacrificiu" al mesei X Factor! Uite cum îi imită pe ceilalți jurați: &qu... Delia și-a făcut o schimbare de look ce i-a șocat pe fani! „Ești frumoasă indiferent de culoarea părului...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x