Antena Căutare

Și vinerea aceasta X Factor a fost în casele dumneavoastră! Am avut voce, emoție și concurenți de poveste

Dacă e vineri, e "X Factor"! Cea de-a cincea ediţie a show-ului total promite un mix perfect de voci spectaculoase, muzica de caliate şi momente demne de filmele de comedie.

Dacă e vineri, e "X Factor"! Cea de-a cincea ediţie a show-ului total a fost un mix perfect de voci spectaculoase, muzica de caliate şi momente demne de filmele de comedie.

Ce să mai! Am avut de toate: de la concurenţi serioşi şi determinaţi, care lupta pentru visul de a deveni cunoscuţi, până la cei care ajung să ne facă viaţa mai frumoasă, chiar şi pentru câteva minute. Toţi sunt de admirat!

Şi nici schmbul de replici spumos dintre juraţi a lipsit!

Ana Maria Mirică a spart gheața în această seară. A venit încrezătoare la X Factor, cu dorinţa de a ridica juriul în picioare cu prestaţia ei din această seară.

A ales să se prezinte cu o combinaţie interesantă, în stil propriu. A început cu melodia lui Bruno Mars, "Runaway Baby" şi a continuat cu… muzica populară

Oare ce va decide juriul? Patru de DAAA!

Toma Nuta are 68 de ani şi a venit hotărât să câştige premiul cel mare. Şi cu ce credeţi că se va prezenta în faţa juraţilor?

Ei bine, cu un cântec de dragoste şi o sârbă interpretată la… “solzi de peşte”. Se vor lăsa cuceriți jurații noștri? Se pare că da. Simpaticul domnul Toma merge mai departe cu patru de DA!

Vornicescu Anatolie are 16 ani şi vine tocmai din Chişinău, pentru a le demonstra că a crescut şi că poate face mai mult decât şi-ar putea imagina ei.

În această seară a ales să interpreteze piesa - Hold on I'm coming, de la Sam and Dave, o surpriză pentru juraţi! Anatolie le-a dat toate aşteptările peste cap!

A luat patru de da și merge mai departe!

Negoita Ana Diana este din Piatră Neamţ şi are 21 de ani. În prezent locuieşte în Bucureşti, fiind studentă la Administraţie Europeană.

A păşit pe scenă plină de emoţii şi a cântat din suflet, fix aşa cum a simţit. “Dar-ar naiba-n tine dragoste” a ridicat juriul şi publicul la joc. Va merge mai departe cu această intepretare? Din păcate, visul ei se încheie aici.

Ricardo Vietti are 19 ani şi vine tocmai din Canicatti, Italia. Muzician de profesie, considera că X Factor România reprezintă o mare oprtunitate pentru el.

„Este ca o vitrină unde pot fi văzut de foarte mulţi oameni”.

În această seară, a ales piesa "Somebody to love" – Queen. încă de la primele acorduri, pe fetele juraţilor s-a putut citi încântarea şi emoţia. A cântat cu multă dăruire şi a luat trei de DA!

Mihai Cuciureanu, sau Cuceritorul, are 32 de ani şi a venit din Botoşani, special pentru Delia. A intrat în scenă pus pe fapte mari, cu o energie debordantă şi gata de atac. „Vin aici să fac ceva. Vreau să îi domin pe toţi patru”.

I-a cântat ca nimeni altul, live, pe loc, poetic, frumos, elegant. Dar stai aşa că le-a venit rândul şi celorlati juraţi. Stefan Bănică, să te ţii bine!

Aşa interpretare... Ar fi putut fi un actor de nota zece plus. Dar juraţii nu s-au lăsat „mituiţi”. Patru de NU şi un zâmbet larg!

“Mă numesc Oana Sârbu!”. Ar fi de ajuns: “Te ştiu, te ştiu”, dar nu prea. Hai să spune mai simplu, Oana. Nu, nicio legătură cu “Liceenii”. Are 16 ani, este din Constantă şi a venit la X Factor cu gânduri mari.

Îndrăzneaţă, tânăra a ales să interpreteze piesa “House of the Rising Sun” de la The Animals, iar Ştefan a rămas surprins de alegerea ei. Să fie cu noroc? Inca nu.

Oana a optat pentru o adoua piesă, pentru a-i convinge pe jurați: “Praf de stele”, de la Vama Veche. Și bine a făcut. Merge mai departe cu trei de DA!

Alexandra Serenada Sîrghi are 14 ani , vine din Galaţi şi îi place foarte mult să cânte. De la 9 ani s-a apucat de muzică, îndemnată de mătuşa ei, care a dorit să-şi împlinească visul prin ea.

A ales piesa “Ain't No Other Man”, de la Christina Aguilera, pentru a-I impresiona pe juraţi cu calităţile sale vocale. Va reuși? Bineînțeles! Merge mai departe cu patru de DA!

Laurian şi Valentin, doi băieţi simpatici, formează trupa Black Squad în care au mare încredere. Spera că, în această seară, să lase o impresie bună juraţilor.

Băieţii au ales cunoscuta piesa „Las-o”, interpretată de Florin Ristei, câştigător X Factor.. Să le asigure și lor succesul? Se pare că da. Patru de DA!

Johnny Bădulescu a revenit la X Factor, cu mai mult curaj şi încredere în forţele sale, şi este gata să-i dea pe toţi pe spate.

Vizibil emoţionat şi nerăbdător să le arate juraţilor tot ce a învăţat, Johnny s-a prezentat cu piesa "Hello", interpretată de Adele. Îl vor trimite oare mai departe? Sigur, cu patru de DA!

Elena Mălina Paraschiv este din Slobozia. Şi-ar dori să ajungă la performanţele artistei Beyonce şi visează să cânte în faţa unui întreg stadion de oameni.

A ales o piesă sensibilă, „My Kind of Love”, de la Emeli Sandé. Alegerea ei a fost perfectă! Şi-a pus foarte bine vocea în valoare, nu a exagerat şi nici nu a dezamăgit.

Drept dovadă, are DA pe linieee! Mălina merge mai departe spre visul ei!

„Salutare românilor! Sunt Benchea Iulian, Spayma... M-am născut în Călăraşi deoarece am vrut să fiu moldovean camuflat. Sunt din Moldova. Părinţii mei sunt moldoveni”. O prezentare mai mult decât interesantă.

Şi-a pus toate speranţele în melodia lui şi ştie că lumea îşi va aminti, cu siguranţă, de el. Dar ce era mai bun, cireaşa de pe tort, a fost păstrat pentru final! Juriul a făcut ochii mari şi s-a minunat: „Măi, măi, Măriuţă, eu-ţi dau cucul, tu-mi dai....”

Tu-mi dai patru de NUUU! Exact!

Cu greu şi-a găsit cuvintele potrivite pentru a se descrie. Însă nu același lucru s-a întâmplat şi pe scenă. Dragoş Luca este din Bacău şi are 17 ani.

Sigur pe el a intrat în scenă şi, fără prea multe discuţii, şi-a început interpretarea: "Make it rain", de la Ed Sheeran, se pare că este opţiunea lui din această seară. Va luat cei patru de DA cu această piesă? Rămâne de văzut. Și am văzut: trei de DA. Dragoș merge mai departe!

Olga Verbitschi a venit din Chişinău direct pe scenă X Factor. A renunţat la cariera de fotbalista, în urmă cu doi ani, când şi-a descoperit pasiunea pentru muzică.

Are două surori pe care le iubeşte enorm. Însă lucrurile nu sunt atât de frumoase, precum par. Una dintre surorile ei, Vicoria, este grav bolnavă.

În această seară, a ales să interpreteze piesa „Sweet People”, cântată de Alyosha. Şi-a pus toată emoţia şi durerea în această melodie, iar juriul a simţit-o din plin. Patru DA, fără discuții!

Ana Maria Mirică a dat juriul pe spate cu o interpretare specială! De la rock, la muzică populară şi înapoi: “Eşti în li... Ediția „X Factor” de vineri a fost cucerită de juniori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x