XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Olga Verbițchi, câștigătoarea „X Factor”, își pune fanii pe jar de când a împlinit 16 ani: „Sunt îndrăgostită de...”

 
+3 click pentru
galerie

Frumoasa și talentata Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor România, a pretins mereu că se vede singură și dedicată în totalitate muzicii și celor care o ascultă. Însă neștiute sunt căile Domnului atunci când ai 16 ani, ești frumoasă și talentată.

 Moldoveanca a decis să mențină astfel o legătură mult mai strânsă cu fanii și susținătorii ei, și-a făcut vlog și e activă pe contul personal de Facebook.

„Sunt îndrăgostită de orașele în care nu am fost și de oamenii pe care încă nu i-am cunoscut!”, a fost mesajul transmis de artistă prin intermediul unei imagini. Fanii au reacționat imediat. „Bravo, Olga!”, „Supeeeer!”, „Olga, pe când un iubit?”, i-au sscris în replică fanii.

Tânăra de 16 ani a devenit câștigătoarea marelui premui de la „X Factor”, la sfârșitul lunii decembrie a anului 2016. Pe lângă admirația unei întregi țări, Olguța a primit și 100.000 de euro.

De atunci a scos prima melodie, „Prietena ta”, iar mama ei a născut un bebeluș superb.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe