XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Olga Verbițchi, momente CRITICE: „O să mă bată până când am să văd SÂNGELE MEU pe pereți!”

 
+2 click pentru
galerie

Dezvăluiri uluitoare ale frumoasei Olga Verbițchi, ultima câștigătoare X Factor. În cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe”, frumoasa cântăreață de peste Prut a recunoscut că trăiește cu o teamă după ce pe pagina sa de Facebook au apărut mai multe amenințări înfiorătoare.

Întregul interviu poate fi urmărit astăzi, de la ora 13.00 pe Antena Stars, acolo unde telespectatorii vor putea afla prin ce coșmar a trecut superba moldoveancă: „O fată mi-a scris pe Internet că o să mă bată până când o să văd sângele meu pe pereţi. (...) Îmi scriu mesajele astea peste tot, pe toate paginile mele web”, a povestit Olguța.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe