Antena Căutare

Vă amintiți? Olga Verbițchi, adolescenta-fenomen din Chișinău, a cântat „Sweet People” și i-a făcut pe jurați să izbucnească în lacrimi!

Olga Verbițchi a ajuns la inimile juraților X Factor când a cântat piesa ”Sweet People”, în preselecții. Momentul a fost unul extrem de emoționant, iar Delia a îmbrățișat-o pe tânăra interpretă. Mai mult, jurata „X Factor” fost la un pas să izbucnească în lacrimi.

Olga Verbițchi a ajuns la inimile juraților X Factor când a cântat piesa ”Sweet People”, în preselecții. Momentul a fost unul extrem de emoționant, iar Delia a îmbrățișat-o pe tânăra interpretă. Mai mult, jurata „X Factor” fost la un pas să izbucnească în lacrimi.

La fel, povestea dramatică a tinerei, a cărei surori este invalid de graul I, i-a lăsat pe toți fără replică.

Tânăra de 15 ani a cântat ”Sweet People”, piesa artistei Alyosha din Ucraina, de la Eurovision 2010, iar juriul a rămas copleșit de emoții după momentul moldovencei.

Tânăra a povestit și istoria cutremurătoare a familiei ei. Una dintre surorile ei suferă de un handicap rar întâlnit, iar părinții Olgăi au căutat toate soluțiile posibile pentru a o fate pe fetiță bine, însă medicina este neputincioasă în acest sens.

Vocea Olgăi este într-adevăr genială! Nu degeaba a și câștigat concursul!

Vă amintiți de Alexandru Mațaev, „idolul femeilor”? Delia: „Am simțit potențialul de la primul impact vizual, a vibrat s... Emilian Nechifor revine pe scena de la X Factor? "Așteptăm cu drag să te vedem câștigând, mai ales în echipa lui Ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x