Antena Căutare

Liviu Vârciu, provocare LIVE pe Facebook pentru fani: "Cine scrie, aici, primul, este la televizor!". Flick nu s-a putut abține: "Ce-i asta, mă? Tu ești în Live?"

Pe platourile de filmare de la "ZaZa Sing", problemele tehnice nu îi dau pace lui Liviu Vârciu. Dornic de discuţii cu fanii săi de pe Facebook, artistul a intrat Live pe Facebook, cu o provocare.

Pe platourile de filmare de la "ZaZa Sing", problemele tehnice nu îi dau pace lui Liviu Vârciu. Dornic de discuţii cu fanii săi de pe Facebook, artistul a intrat Live pe Facebook, cu o provocare.

"Cine scrie, aici, primul, este la televizor!". Nedumerit că nimeni nu reacșionează şi nu îi comentează apariţia, artistul a trecut la investigaţii. Şi cine putea să îl ajute, dacă nu colegul Flick.

După ce a dat o tură de platou, prezentatorul de la ZaZa Sing i-a cerut ajutorul. Cu ai săi cameramani nu a rezovat, aşa că Domnul Rimă a intervenit, deşi nu prea avea habar că e Live.

"Ce e asta? Mă, dar tu eşti în live. Eşti în live, mă", a fost replica lui Flick. În şa Liviu i-a tăiat repede macaroana: "Gata ai apărut mult, ai apărut mult".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Cât ghicești, atât primești”. Petru a câştigat marele premiu de 10.000 de lei la Zaza Sing...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate inregistrările emisiunii Za Za Sing le găseşti pe Antena Play: https://goo.gl/jykVNn şi le poţi urmări de pe smartphone, tabletă sau computer. Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x