Căutare Live

Mirela Boureanu Vaida, decizie INCREDIBILĂ anunțată în direct: „De luni voi schimba totul. Cu orice risc!”

Mirela Boureanu Vaida a vorbit despre schimbările pe care intenționează să le facă la emisiunea pe care o prezintă. Super-show-ul „2k1” va fi difuzată în direct, iar cea care a anunțat modificarea este chiar vedeta Antenei 1

Mirela Boureanu Vaida a vorbit despre schimbările pe care intenționează să le facă la emisiunea pe care o prezintă. Super-show-ul „2k1” va fi difuzată în direct, iar cea care a anunțat modificarea este chiar vedeta Antenei 1.

„Eu cred în «2K1». (...) Eu mi le asum de luni, deci, indiferent ce se întâmplă de luni cu softul, eu voi fi în direct. Şi vreau să fac asta pentru că eu sunt omul direct – mai ales că eu sunt omul care-şi asumă totul. De luni vom fi în direct cu toate riscurile, pe care eu mi le asum. ", a declarat Mirela Boureanu Vaida în cadul emisiunii "Răi da' buni" de la Antena Stars.

Cam cum ar arăta asta?! ”Ia-mă, viața mea, în brațe”, dansul mirilor pe melodia lui Florin Salam, ales de un cuplu de la... Matilda şi Ştefan Pascal, Nico şi Laurențiu Matei şi Maria Buză şi George Pătraşcu se întrec sâmbătă la „2k1”...

Toate ediţiile emisiunii 2K1 le găseşti integral pe Antena Play https://goo.gl/DVkovs. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Ultimele știri