Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Acces Direct. Ramona de la Clejani, viață în chinuri și lacrimi: M-a lăsat să mor, să mă perpelesc ca un câine!

 

A trăit dramă dupa dramă, a înghiţit lacrimi şi umilinţe cu nemiluita, de la cei care şi-ar fi dorit să-i fie cel mai mare sprijin. Crescută departe de tată, Ramona a avut o viaţă de coşmar, încă de mică. A dus un trai printre dărâmături, ar fi îndurat bătăile soţului, şi totul pentru copiii ei. Tot drumul negru i s-ar trage de la renegarea tatălui, crede bruneta care a reuşit cu greu să îşi clădească un nume. Acum ea se teme mai tare ca niciodată că pruncii ei ar putea avea aceiaşi soarta teribilă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest